Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Mycha Ibiza – Strandlaken – strandhanddoek – kikoy – cow – geel – 100% katoen – badstof

Mycha Ibiza – Strandlaken – strandhanddoek – kikoy – cow – geel – 100% katoen – badstof

€--,--
(€--,-- Incl. btw)
op voorraad
Een prachtig handgeweven strandlaken gemaakt van 100% katoen en badstof. Het gele Kikoy strandlaken heeft een mooie print van een koe die door Mycha Ibiza zelf is ontworpen. Super kwaliteit voor lang plezier!
Beschrijving

Kikoy Strandlaken met gele print van een koe

Met een geel strandlaken steel je altijd de show, maar deze Kikoy Strandlaken met gele print van een koe is helemaal fantastisch! Aan de katoenen zijde van dit dubbelzijdige strandlaken staat de delicate print die door Mycha Ibiza zelf is ontworpen. De badstofzijde van deze Kikoy Strandlaken is van een fellere kleur geel zodat je altijd schittert. Hierdoor weet je zeker dat jouw gele Kikoy Strandlaken helemaal uniek is.

Waarom Kikoy Strandlaken met print geel?

Alle Kikoy Strandlakens van Mycha Ibiza zijn gemaakt van 100% katoen en handgeweven, dus ook de gele uitvoering. Ook de print van de gele koe is van hoogwaardige kwaliteit, maar omdat deze met de hand aangebracht wordt, kunnen er per strandlaken kleine afwijkingen ontstaan. Hierdoor weet je zeker dat jouw gele Kikoy Strandlaken met print uniek is!

Bovendien zijn alle Kikoy Strandlakens met print voorzien van een ingenaaid opbergvakje in het strandlaken, waar je waardevolle spullen in kan opbergen. Bij je gele Kikoy Strandlaken met print van de koe krijg je ook een gratis geel zakje waar je je strandlaken in kan opbergen na een dag aan het strand. Zo ben je helemaal in stijl!

Kenmerken Kikoy Strandlaken met gele print

  • Afmeting: 170 x 96 cm

  • Gewicht: 500 gram

  • Materiaal: 100% absorberend katoen met luxe badstof achterzijde

  • Bijzonderheden: ingenaaid opbergvakje voor je waardevolle spullen

  • Wordt geleverd met gratis opbergtasje in de stijl van de Kikoy

  • Was instructies: Wassen op 30-40 graden en maak geen gebruik van de droger, om eventueel krimpen te voorkomen. De Kikoy droogt eenvoudig en snel aan een lijn of rek.

  • Let op: uit hygiënische overwegingen kan badtextiel na gebruik niet worden geretourneerd