Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Mycha Ibiza – strandlaken – strandhanddoek – kikoy – color skull – oranje badstof – 100% katoen

Mycha Ibiza – strandlaken – strandhanddoek – kikoy – color skull – oranje badstof – 100% katoen

€--,--
(€--,-- Incl. btw)
op voorraad
Een prachtig handgeweven strandlaken gemaakt van 100% katoen en badstof. Het oranje Kikoy strandlaken heeft een mooie print van een schedel van een koe die door Mycha Ibiza zelf is ontworpen. Door de geweldige kwaliteit blijft je Kikoy Strandlaken ook moo
Beschrijving

Kikoy Strandlaken met oranje print van een koe

Met een oranje strandlaken steel je altijd de show, maar deze Kikoy Strandlaken met oranje print van de schedel van een koe is helemaal fantastisch! Aan de katoenen zijde van dit dubbelzijdige strandlaken staat de delicate print van de schedel van een koe met in de hoorns wat hippie-achtige elementen. De badstofzijde van deze Kikoy Strandlaken is van een fellere kleur oranje zodat je altijd schittert.

Waarom Kikoy Strandlaken met print oranje?

Alle Kikoy Strandlakens van Mycha Ibiza zijn gemaakt van 100% katoen en handgeweven, dus ook de oranje uitvoering. Ook de print van de oranje schedel van een koe is van hoogwaardige kwaliteit, maar omdat deze met de hand aangebracht wordt, kunnen er per strandlaken kleine afwijkingen ontstaan. Hierdoor weet je zeker dat jouw Kikoy Strandlaken met print uniek is!

Bovendien zijn alle Kikoy Strandlakens met print voorzien van een ingenaaid opbergvakje in het strandlaken, waar je waardevolle spullen in kan opbergen. Bij je oranje Kikoy Strandlaken met print van de koe krijg je ook een gratis oranje zakje waar je je strandlaken in kan opbergen na een dag aan het strand. Zo ben je helemaal in stijl!

Kenmerken Kikoy Strandlaken met oranje print

  • Afmeting: 170 x 96 cm

  • Gewicht: 500 gram

  • Kleur: Oranje

  • Print: Oranje schedel van een koe met mandala, dromenvanger en veer

  • Materiaal: 100% absorberend katoen met luxe badstof achterzijde

  • Bijzonderheden: ingenaaid opbergvakje voor je waardevolle spullen

  • Wordt geleverd met gratis opbergtasje in de stijl van de Kikoy

  • Was instructies: Wassen op 30-40 graden en maak geen gebruik van de droger, om eventueel krimpen te voorkomen. De Kikoy droogt eenvoudig en snel aan een lijn of rek.

  • Let op: uit hygiënische overwegingen kan badtextiel na gebruik niet worden geretourneerd